Wij zijn graag je huisapothekerJe huisapotheker

Dat is de apotheker die jij kiest om je medicatie op te volgen. Hij/zij zal je een persoonlijk medicatieschema bezorgen en het aanpassen indien nodig. Een actueel medicatieschema kan je leven redden, lees hier waarom.

Je vertrouwde huisapotheker werkt nauw samen met je (huis)arts en andere zorgverleners, en is de contactpersoon voor informatie over jouw medicatie.Door een overeenkomst te ondertekenen met de apotheker van jouw keuze, geef je hem/haar toestemming om als jouw huisapotheker op te treden.Deze dienst wordt je volledig gratis aangeboden. Klik meer informatie over je huisapotheker voor algemene informatie.

Wij zijn graag je huisapotheker.

Indien je voor ons kiest als je huisapotheker, zijn we erg verheugd met het vertrouwen dat je in ons stelt. We nemen deze taak met alle plezier op ons en gaan deze verbintenis graag met je aan. Je zult wel even persoonlijk moeten langskomen in de apotheek om het document te ondertekenen.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van gezondheidsinformatie en -tips in onze blogs en nieuwigheden in de apotheek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Meest Recente Posts

In de kijker